Με το πρόγραμμα επιβράβευσης “Pop a Friend”, μπορείς να προσκαλέσεις εύκολα τους φίλους σου στον κόσμο του pop, κερδίζοντας κουπόνια αξίας 7€ για τα καθημερινά σας ψώνια!

Τι κερδίζεις εσύ;

Για κάθε φίλο που θα πραγματοποιήσει την πρώτη του παραγγελία, αφού έχει κατεβάσει την εφαρμογή από το link που μοιράστηκες, λαμβάνεις 7€ σε pop credits στον λογαριασμό σου. Τα pop credits εξαργυρώνονται αυτομάτως στις επόμενες σου παραγγελίες, ανεξαρτήτως ποσού. Τι περιμένεις;

Τι κερδίζουν οι φίλοι σου;

Κάθε φίλος σου που θα κατεβάσει την εφαρμογή του pop market από το link που μοιράστηκες, κερδίζει αυτομάτως 7€ έκπτωση* στην πρώτη του παραγγελία! 

*Ισχύει για την πρώτη αγορά αξίας 15€ και άνω, εξαιρουμένων καπνικών προϊόντων.

1.
1

Μέσα από την εφαρμογή του pop market, πήγαινε στο “Ο λογαριασμός μου”

2.
2

Κάνε tap στη σχετική ενότητα

3.
3

Προώθησε το link σου σε όσους φίλους θέλεις μέσω Social Media ή Email

1

Μέσα από την εφαρμογή του pop market, πήγαινε στο “Ο λογαριασμός μου”

2

Κάνε tap στη σχετική ενότητα

3

Προώθησε το link σου σε όσους φίλους θέλεις, μέσω Social Media ή Email

Συχνές Ερωτήσεις

Όσους θέλεις! Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό των φίλων σου που μπορείς να καλέσεις.

Μόλις οι φίλοι σου πραγματοποιήσουν την πρώτη τους παραγγελία, τα pop credits που σου αναλογούν θα προστίθενται αυτόματα στον λογαριασμό σου. Μπορείς να τσεκάρεις το σύνολο των pop credits σου στην ενότητα “Ο λογαριασμός μου”.

Δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός για να αξιοποιήσεις τα pop credits που λαμβάνεις, κάθε φορά που ένας φίλος σου κάνει την πρώτη του αγορά από το link που μοιράστηκες.

Τα pop credits που θα σου απομείνουν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά στην επόμενή σου παραγγελία. Οι φίλοι που προσκάλεσες θα πρέπει να αξιοποιήσουν το ποσό έκπτωσης στην πρώτη τους παραγγελία.

Όχι. Δεν υπάρχει καμία ελάχιστη χρέωση παραγγελίας για να αξιοποιήσεις τα pop credits που λαμβάνεις.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να σε ενημερώσουμε!