Ευκαιρίες Καριέρας

Η επόμενη γενιά του ηλεκτρονικού εμπορίου εξαρτάται από την ταχύτητα! Είμαστε η ταχύτερη πλατφόρμα “quick-commerce” στην Ελλάδα και αποστολή μας είναι να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές ψωνίζουν για τις καθημερινές τους ανάγκες, παρέχοντας χιλιάδες αγαπημένα προϊόντα σε λιγότερο από 15 λεπτά! 

Πώς ακριβώς το κάνουμε αυτό; Έχουμε δημιουργήσει ένα end-to-end επιχειρηματικό μοντέλο, με δικούς μας προμηθευτές, διανέμοντας αγαπημένα ελληνικά και ξένα brands μέσα από το δικό μας δίκτυο “dark-stores” (αποθηκών). Τα dark stores του pop βρίσκονται σε κεντρικά σημεία πυκνοκατοικημένων περιοχών της Αθήνας και διαθέτουν μια μελετημένη επιλογή 1.500-3.000 κωδικών προϊόντων. Έτσι, διατηρούμε τον πλήρη έλεγχο της εφοδιαστικής αλυσίδας, περιορίζουμε τη σπατάλη τροφίμων και εκπληρώνουμε την υπόσχεσή μας για προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα.

Αν θέλεις να γίνεις μέλος μίας δυναμικής ομάδας που αναπτύσσεται ραγδαία, κάνε αίτηση σε μία από τις παρακάτω διαθέσιμες θέσεις εργασίας!

Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να σε ενημερώσουμε!