Τάκης Μαλαβέτας: Από το πρώτο startup στην Αγγλία στο Pop Market

Μοιράσου το Post

“Αυτό που οφείλεις ως founder, είναι να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πετύχει η εταιρεία. Αυτό οφείλεις στους υπαλλήλους σου, αυτό οφείλεις στον εαυτό σου, αυτό οφείλεις στους επενδυτές σου”.

Το Pop Market ιδρύθηκε το 2021 και το μοντέλο του βασίστηκε στην ανάγκη για εύκολη ηλεκτρονική παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος, όποια ώρα επιθυμεί ο πελάτης. Οι πελάτες του έχουν τη δυνατότητα να παραγγέλνουν προϊόντα σούπερ μάρκετ, σνακ, φρέσκα, είδη για το σπίτι & άλλα πολλά και να τα παραλαμβάνουν μέσα σε 15 λεπτά από τη στιγμή της παραγγελίας τους.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να ανοίξουν 5 dark stores στην Αττική και απασχολούν πάνω από 50 υπαλλήλους. Έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο seed γύρο χρηματοδότησης που έχει γίνει στην Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Ο Τάκης μοιράζεται μαζί μας πως το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει την πρώτη του startup, τις αποτυχίες που αντιμετώπισε και τα βασικά μαθήματα που κέρδισε κατά την διάρκεια αυτού. Μας εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα και να ιδρύσει το Pop Market, καθώς και πως βλέπει τον τομέα να εξελίσσεται στο μέλλον.

Μάθε περισσότερα εδώ :

https://www.youtube.com/watch?v=FxvI9zHBeV0&t=120s

Πηγή : https://www.endeavor.org.gr/

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να σε ενημερώσουμε!